четвер, 28 вересня 2023 р.

Вивчаємо фінансову грамотність

Ви вмієте керувати особистими фінансами? Багато людей стикаються з такою ситуацією, коли їх дохід вже довгий час стабільно підвищується, а ось накопичень ніяк не виходить зробити. Сімейний бюджет також не змінюється, а у деяких навіть з'являються борги. 
Причина такої ситуації насправді прихована в самій особистості:
1) Яка ігнорує елементарні правила управління особистими фінансами;
2) І не дотримується особистої фінансової дисципліни.
Чернівецьке вище професійне училище радіоелектроніки вирішило змінити цю ситуацію та долучилося до навчальної програми "Фінансова грамотність" Junior Achievement Ukraine. Це навчальна програма, яка розроблена з метою надання учням актуальних навичок та компетентностей у сфері управління особистими фінансами. Матеріали програми створені фахівцями Junior Achievement USA й адаптовані до українського законодавства провідними вітчизняними компаніями фінансового сектору.
І ось, здобувачі освітніх послуг групи №12 за професією "Радіомеханік з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури; електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин" з викладачем Яною Висоцькою, працюють над тим щоб визначитися із тим, що таке фінансова грамотність, як заробляти та заощаджувати гроші, використовуючи платформу Moodle.



Немає коментарів:

Дописати коментар