пʼятниця, 11 лютого 2022 р.

Вернісаж бізнес-ідей "Стартап юніор-6". Команди ЧВПУР - супер!!!

Регіональний  вернісаж  учнівських бізнес-ідей «Стартап юніор – 6» (далі – Вернісаж) започаткований у рамках реалізації Всеукраїнської дослідно-експериментальної роботи за темою «Розвиток ініціативності та підприємливості учнів як складова формування готовності до навчання і професійної кар’єри у ринкових умовах». Мета Вернісажу –  формування підприємницьких якостей серед учнівської та студентської молоді та презентація бізнес-ідей для підприємницької діяльності чи соціального проєкту, їх стратегій реалізації та промоції. 
В цьому році здобувачі освітніх послуг училища вирішили спробувати свої сили у Вернісажі. 
Перший тур відбувався з 31.01. по 03.02.2022... Всі очікували результатів... Ура! Наші ідеї увійшли у фінал (8 команд). 
10.02.2022 року пройшов другий етап в онлайн режимі. 8 команд по черзі захищали свої роботи, ділилися цікавими бізнес-ідеями, відповідали на провокативні питання журі, брали участь у вікторині «Готуюсь стати бізнесменом». До речі наші дві команди зайняли у вікторині І і ІІ місце. Серед критеріїв оцінювання: новизна ідеї, практичність реалізації, брендинг, привабливість для споживача, а також вміння команди презентувати свою ідею та зацікавити потенційних меценатів.
Наші команди отримали номінації "Краща стратегія" (інтелектуальна електронна система керування «Розумний дім») та "Економічний прорив" (Студія дизайну світла).

Немає коментарів:

Дописати коментар